Gezichtsbehandelingen

 

 


 

Luxe gezichtsbehandeling ( Essential ) 

( 75 min )

bij deze behandeling ligt de nadruk op het instant houden van de huid flora en de vochtbalans. de essential producten vullen de tekorten van de huid aan en geven haar een comfortabel gevoel de huid is stralend en schoon. afgestemd op de huid zonder specifieke problemen ( normaal / droge huid / tot vette huid )

 

Acne gezichtsbehandeling  ( Clear balance )

( 60 min)

bestrijd de hoofdoorzaken van de vette , onzuivere acne huid ; onzuiverheden , talg afscheiding en verdikte hoornlaag. met de clear balance treatment word de huid intensief gezuiverd , gereinigd en ondersteunt in haar vermogen. brengt de huid in balance , herstelt het vochtgehalte en kalmeert haar

 

Anti-aging gezichtsbehandeling ( global lift)  (60 min)

behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. de huid van het gelaat , kaakcontour en hals word verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

 

 

 


BB GLOW
is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen. en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.BB glow

 

 

Basis gezichtsbehandeling  ( 45 min )

Bij de gezichtsbehandelingen beginnen we met kijken naar het huid type van de klant en luisteren we naar de wensen , op basis daarvan start de behandeling.

De basis gezichtsbehandeling bestaat uit

-  gelaatsreiniging

- Dieptereiniging ( peeling )

- 5 min booster masker

- Onzuiverheden verwijderen

- Tonic

- Verzorgende dagcremé

 

Dermapeel pro timeles peel (60 min)

de professionelen behandeling bied een meervoudige technologie die verschillende peelingtechnieken combineert . ideaal voor de behandeling van expressie lijntjes, rimpels , en littekens.de huid word aangezet tot celvernieuwing en ondersteunt het natuurlijke proces van de opperhuid.de huid word zichtbaar glad en jeugderig


Dermapeel pro brighting peel (60 min)

deze professionele en intensieve behandeling bied een technologie die verschillende peelingtechnieken combineert. deze tint verhelderende behandeling ondersteunt de afschilfering van dode huidcellen en reguleert de afgifte van melanine de huid word glad , transparant en krijgt een egale tint.

 

 

 

 

Bij de bb glow behandeling maken we gebruik van een dermapen en stavye serums met pigment erin op kruidenbasis.

Daardoor is het niet schadelijk voor je huid en krijgt je huid een super mooie egale uitstraling.

 

We bieden de behandeling aan in een kuur van 3 behandelingen om de 14 dagen , doe je deze kuur dan heb je 6 tot 9 maanden lang plezier van je bb glow behandeling.


Wimperlifting 

 

 

Lash volume lift , is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik te maken van wimperextensions , wimperkruller of mascara.

 

Wimperlifting is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Bij een wimperlifting maken we gebruik van silicone pads , daarmee worden de wimpers vanaf de haarwortel gelift. De prachtige vorm blijft minimaal 6 tot 8 weken behouden.

De LVL behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en bied lang draagplezier. Tenslotte vraagt Lash volume lifting weinig onderhoud, en is het niet schadelijk voor de wimpers.

Voordelen Wimperlifting (Lash Volume Lift)

-Minimaal 6-8 weken lang gekrulde wimpers.
-NIET schadelijk voor de eigen wimpers.
-Geheel pijnloze behandeling niet.
-Bestendig tegen douchen, zwemmen, wrijven , make-up etc.
-Geeft een natuurlijke uitstraling.
-Heeft nauwelijks onderhoud nodig.
-Geschikt voor elke wimper soort en lengte.
-Geen wimperkrultang meer nodig!

We voeren de behandeling al aantal jaren uit en ook door onze ervaring geven wij cursussen voor een lashlifting 

Henna brows

 

Bij de henna brows behandeling worden niet aleen de wenkbrauw haartjes geverfd maar ook de huid.

Daardoor kunnen we de perfecte en strakke wenkbrauw crieeren.

Omdat we de huid meeverven kunnen we ook de hapjes of ongelijken wenkbrauwen helemaal Mooi opvullen en gelijk maken.

De henna blijft ongeveer 2 weken op de huid en tot 6 weken in de haartjes.

 

Ook hebben we 6 verschillende kleuren henna , vanaf heel licht tot de donkerste kleur zodat we precies samen een kleur kunnen kiezen die bij jou past en op jou wensen aansluit.

 

Het is een natuurlijk product en je hebt geen wenkbrauwen makeup meer nodig !Wenkbrauwen stylen

 

We hebben 3 optie’s bij beautymoments

 

epileren met een pincet :

bij epileren worden de haartjes met de wortel verwijderd ,  alleen de donkere dikkere haartje’s halen we weg en niet de donshaartjes

 

ook kunnen de wenkbrauwen natuurlijk geverfd worden , we kijken altijd naar jou wensen. Bij het verven worden alleen de haartjes wat donker geverfd.

Wenkbrauwen harsen :

Bij het harsen van de wenkbrauwen kunnen we de wenkbrauwen mooi strak in model brengen.

bij harsen worden alle haartjes verwijderd

( ook de  lichte donshaartjes ) 

en de lange haartjes bijgeknipt.

 

wenkbrauwen threaden :

Bij het threaden van de wenkbrauwen worden de haartjes verwijderd door middel van touw , en worden de wenkbrauwen mooi strak in model gebracht.

alle haartje’s worden verwijderd en de lange haartjes ook bijgeknipt

 

Brow limination

 


Brow limination is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar.

zo zul je nooit meer last hebben van haartjes die de verkeerde kanten heen staan en zijn de wenkbrauwen voller en mooi in een strakke Shape.

Make-up

 

Laat je mooi opmaken door professionele en ervaren visagistes. We bespreken samen je wensen zodat je na de behandeling nog mooier de salon verlaat.

 


Hars behandelingen

 

Bij het harsen worden de ongewenste haren verwijderd door middel van hars, waarbij de wortels er mee uitgaan. Daardoor groeien de haren minder snel terug dan bij scheren. De huid voelt zacht aan en heeft je hebt een lange tijd geen last van stoppels.

Luxe rug behandeling 

Een luxe behandeling waarbij je volledig tot rust komt.

Bij ontvangst geniet je van een heerlijk hapje en drankje.
Als eerste wordt je rug gereinigd met een cleansing foam, daarna geniet je van een heerlijke rugmassage. Vervolgens vindt er een peeling en pakking plaats, tijdens de pakking heb je de keus tussen een hand- of hoofdmassage. Als afsluiter wordt er een bodycream gebruikt.

De behandeling is ook in duo te boeken , voor 2 personen.

jullie worden tegelijk behandeld.


Cosmetische pedicure

Je geniet eerst van een heerlijk voetenbad, daarna worden de nagels geknipt en in vorm gevijld. De voeten worden vervolgens gescrubd en ze krijgen een voetmasker die de huid weer zacht maakt en hydrateert. Daarna ontspan je met een heerlijke voetmassage. De behandeling wordt afgesloten met een voetcrème.

Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de heerlijk ruikende en verzorgende groene lijn van BCL Spa.

ook bieden wij deze behandeling als duo behandelomg aan voor 2 personen,

jullie worden dan tegelijkertijd behandel.

cosmetische pedicure luxe

 

Je geniet eerst van een heerlijk voetenbad, daarna worden de nagels geknipt en in vorm gevijld. De voeten worden vervolgens gescrubd en ze krijgen een voetmasker die de huid weer zacht maakt en hydrateert. Daarna ontspan je met een heerlijke voetmassage. De behandeling wordt afgesloten met een gellak op de nagels en een voetcrème.

Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de heerlijk ruikende en verzorgende groene lijn van BCL Spa.

ook bieden wij deze behandeling als duo behandelomg aan voor 2 personen,

jullie worden dan tegelijkertijd behandel.

 

de behandeling is hetzelfde alleen zit bin daarom luxe pedicure extra Gellac erbij


Cosmetische manicure 

 


Je krijgt eerst een handbadje, daarna worden de nagels geknipt en in vorm. de huid word weer zacht maakt en Ontspan met een heerlijke handmassage. De behandeling wordt afgesloten met een handcrème.

 

Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de heerlijk ruikende en verzorgende groene lijn van BCL Spa

 

Ook bieden we de luxe manicure aan , het is dezelfde behandeling maar dan met een mooie Gellac erbij.