Wij geven ook curcussen !

 

 

Om ons succes en ervaring te delen geven wij sins kort ook curcussen , zo leren wij jou hoe je de behandeling goed uitvoert en je zelf aan de slag kan in je werkruimten.

De curcussen zijn iclusief starterspakketten en inclusief certificaat , voor meer info mag er contact met ons worden opgenomen.

       New brand allert !        For haircare , styling & tape extensions


Sins kort Zijn wij begonnen met een nieuw merk genaamd BeautyWorks het merk staat bekend om hun goede kwaliteit extensions en haarverzorging.

Je kan namenlijk ook bij ons terecht voor het plaatsen van tape’s extensions op
Jou wens , lengte en kleur.
Maar ook verkopen we al de prachtige  hair care producten en stylingtools van dit merk.


Brow limination treatment !


Sins kort zijn wij begonnen met een nieuwe behandeling genaamd brow limination om ons assortiment nog meer uitgebreiden.

brow limination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar.

zo zul je nooit meer last hebben van haartjes die de verkeerde kanten heen staan en zijn de wenkbrauwen voller en mooi in een strakke Shape.wij verhuren onze nagetafel !

 

 

 

Ben jij een nagelstylisten die in een salon haar werk wilt doen ?

In onze prachtige salon verhuren wij onze nageltafel zodat je zelf als ondernemer aan de slag kan.

De reden hiervoor is dat wij het zelf te druk hebben in de kappers en schoonheidsverzorging.

Voor meer informatie neem contact met ons op!